Hulpkracht keuken of bediening

Wat zoeken wij? Restaurant Broer&ko zoekt enthousiaste horecamedewerkers!

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan in de horeca? Restaurant Broer&ko is op zoek naar jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde teamleden van 16 jaar en ouder die flexibel inzetbaar zijn, zowel doordeweeks als in het weekend. Ervaring is geen vereiste; we bieden training en coaching om je vaardigheden te ontwikkelen.

🌟 Word deel van ons dynamische team bij Broer&Ko! 🌟

Bij Broer&Ko maken we van elke werkdag een avontuur! Ben jij enthousiast en op zoek naar een geweldige werkplek in de horeca? Dan is Broer&Ko de plek voor jou

Waarom je bij ons zou willen werken:

🍔 Culinaire creativiteit: Bij Broer&Ko dagen we je uit om de beste smaak toe te voegen aan onze gerechten. Denk hierbij aan onze toppers zoals: de broer burger met huisgemaakte friet, de shortribs en natuurijk de lekkerste desserts.

👩‍🍳 Leer van de beste: Ons team staat klaar om je de geheimen van de keuken en de kunst van gastvrijheid bij te brengen. Je zult waardevolle vaardigheden ontwikkelen die van pas komen in je toekomstige carrière.

🥳 Een geweldige werksfeer: Bij Broer&Ko heerst er altijd een positieve vibe. We zijn een jong en dynamisch team dat samen hard werkt en  veel plezier maakt. We vieren successen en creëren mooie herinneringen.

Kom bij ons en maak deel uit van een team dat van elke werkdag een avontuur maakt! Of je nu van koken houdt, wilt leren serveren of gewoon deel wilt uitmaken van een geweldige groep mensen, Broer&Ko biedt jou de kans om te schitteren.

Solliciteer vandaag nog en ontdek hoe jij kunt bijdragen aan de Broer&Ko-ervaring. Samen creëren we smakelijke herinneringen en bouwen we aan een fantastische toekomst in de horeca! 

Wat wij vragen:

Een positieve houding 💪en bereidheid om te leren🧑‍🏫.

Teamspeler met goede communicatieve vaardigheden🗣️.

Enthousiasme voor de horeca en gastvrijheid 🧑‍🍳.

Zowel in het weekend als doordeweeks enkele uurtjes beschikbaar📅

Heb je zin om deel uit te maken van ons gastvrije team en bij te dragen aan de unieke ervaring van onze gasten? Solliciteer dan vandaag nog, we vragen je een mail te sturen naar: info@broerenko.com

Even bellen naar 0488 481 433 voor een afspraak kan natuurlijk ook. Kijken uit naar je sollicitatie!