Reserveren

Over Ons

Wij zijn Marko en Jeroen Spiering, 2 broers die de liefde voor het horecavak met de paplepel ingegoten hebben gekregen….

Wij willen een gastvrij en gezellig restaurant zijn, waar we onze gasten in een huiskamersfeer eerlijke gerechten met zoveel mogelijk lokale en verse producten willen serveren. “En voor een betaalbare prijs”.

Je zult Marko met name aan de voorkant zien, als echte gastheer en met jarenlange ervaring als manager bij La Place, zit deze rol hem als gegoten. Jeroen is een echt vakfanaat op het gebied van koken. Met ervaring in sterrenrestaurants en tevens een rol als leermeester, haalt hij het beste uit zichzelf en zijn team.

Op de menukaart staat voor elk wat wils, soms heel creatief samengesteld en met liefde voor lekker eten.

Het nieuwe concept dat wij hebben neergezet rust op het fundament dat onze ouders, Hanny en Gerrit Spiering, met restaurant Castra decennialang hebben gebouwd. Het interieur heeft in het begin een flinke facelift ondergaan en we zijn nu bezig met een nieuwe keuken waarbij we inzetten op de allernieuwste apparatuur, zodat we onze gasten nog beter van dienst kunnen zijn.

Kom vooral langs en beleef “Broer & Ko”

Wij staan voor je klaar!