Medewerker bediening

Vacature: Medewerker Bediening

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de horeca? Heb je een vriendelijke glimlach en houd je van lekker eten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Restaurant Broer&Ko zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers voor in de bediening. Als medewerker bediening zorg je ervoor dat onze gasten een geweldige ervaring hebben. Je neemt bestellingen op, serveert gerechten met een glimlach en zorgt ervoor dat het restaurant er altijd netjes uitziet.

Wat wij van jou verwachten:

– Een vriendelijke en gastvrije houding

– Teamspirit en een positieve instelling

– Bereidheid om te leren

– Flexibiliteit in werktijden

Wat wij bieden:

– Een gezellige werkomgeving

– Training en begeleiding

– Een marktconform salaris

– Mogelijkheden voor doorgroeien

Heb je interesse om ons team te komen versterken? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar info@broerenko.com. We kijken uit naar je sollicitatie!

Vacature: Kok bij Restaurant Broer&Ko 

Kan jij de heerlijkste gerechten op tafel toveren? Hou je van koken en wil je deel uitmaken van ons gezellige team? Dan ben jij de kok die we zoeken!

Bij Restaurant Broer&Ko zoeken we een gepassioneerde kok die onze gasten blij maakt met heerlijke gerechten. Je bereidt met liefde de gerechten die onze gasten elke dag doen watertanden.

Wat we van jou verwachten:

– Passie voor koken

– Creativiteit in de keuken

– Teamspirit

– Flexibiliteit in werktijden

Wat we bieden:

– Een inspirerende keukenomgeving

– Mogelijkheden om je culinaire talenten te ontwikkelen

– Een salaris volgends horeca cao

Heb je zin om samen met ons de smaakpapillen van onze gasten te verwennen? Stuur dan snel je CV en een korte motivatie naar info@broerenko.com We kijken uit naar je sollicitatie!